Australija, open-jaw karte Qatar Airwaysa s povratkom u Zagreb već od 613€

Qatar Airways trenutno nudi povoljne cijene za open-jaw kombinacije s polaskom iz Istanbula u Australiju i s povratkom u Zagreb. Ovo je prihvatljivo tim više što ćete u odlasku biti puno lakši s prtljagom. Samo treba riješiti odlazak do Istanbula u jednom smjeru a to je najjeftinije riješiti letom Wizzaira iz Budimpešte.

Open-jaw kartu s polaskom iz Istanbula u Sydney i s povratkom u Zagreb možete kupiti za samo 613€. Iste kombinacije dostupne su i u druge gradove za nešto više cijene, tako možete u Adelaide za 639€ ili u Melbourne za 658€. Kartu iz Budimpešte do Istanbula možete kupiti za 30€ na Wizzair stranicama ili za 23€ na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. U našem primjeru možete vidjeti da je moguće u istom danu stići u Istanbul i uhvatiti večernji let za Sydney (uz promjenu aerodroma). Ukoliko želite prenoćiti u Istanbulu ili ostati koji dan stvar postaje još lakša. Zanima li vas najpovoljniji let u Australiju poigrajte se malo s ovakvim kombinacijama.

Open-jaw kombinacije s polaskom iz Istanbula i s povratkom u Zagreb:

Kako do Istanbula:

Prijevoznik je Qatar Airways.

Ponuda je dostupna za letove tijekom cijele godine.

Karte najjeftinije možete pronaći na stranicama www.kayak.it. Karte iz Budimpešte do istanbula možete kupiti direktno na Wizzair stranicama ili nešto jeftinije na rumbo.pt stranicama s Diners karticom.

Istanbul >> Sydney >> Zagreb

Istanbul >> Sydney >> Zagreb

Istanbul >> Adelaide >> Zagreb

Istanbul >> Adelaide >> Zagreb

Istanbul >> Melbourne >> Zagreb

Istanbul >> Melbourne >> Zagreb

Budimpešta >> Istanbul, na rumbo.pt stranicama

Budimpešta >> Istanbul, na rumbo.pt stranicama

Budimpešta >> Istanbul, na Wizzair stranicama

Budimpešta >> Istanbul, na Wizzair stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *