Berlin, povratne avio karte iz Zadra za samo 18€

Berlin je često na listi poželjnih destinacija naših putnika. S razlogom! Želite li i vi u Berlin to sada možete vrlo jeftino i jednostavno napraviti direktnim letovima iz Zadra, s novom linijom Ryanaira pokrenutom ove godine.

Cijena povratne karte direktno na Ryanair stranicama kreće već od 34€ no kupite li avio karte na rumbo.pt stranicama s Diners karticom dobit ćete povratnu kartu iz Zadra u Berlin za svega 18€. Teško je odoliti ovakvim cijenama i ostati doma, zar ne?! 🙂

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi povoljne letove možete pronaći i direktno na Ryanair stranicama.

Na Ryanair stranicama:

  • Zadar >> Berlin >> Zadar 18€

Cijene Ryanaira uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Najniže cijene ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete što želite karte možete jeftinije kupiti na rumbo.pt stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Zadar >> Berlin >> Zadar, na rumbo.pt stranicama

Zadar >> Berlin >> Zadar, na rumbo.pt stranicama

Zadar >> Berlin >> Zadar, na Ryanair stranicama

Zadar >> Berlin >> Zadar, na Ryanair stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *