UPDATE – Bangkok, Phuket, Ho Chi Minh City, Jakarta, odlične cijene Etihada, jedna ili dvije destinacije već od 359€

UPDATE – Objavljeno 25.07.2014.

Podsjećamo vas da ponuda Etihada za Jugoistočnu Aziju i dalje vrijedi, uz nešto malo veće cijene i skraćenu raspoloživost. Cijene su više za 9 do 16€ u odnosu na prothodnu objavu ali i dalje dovoljno povoljne da zaslužuju našu pažnju. Ove cijene ćete pronaći ukoliko je polazak ili povratak u 11-om mjesecu 2014. Dodatno prilažemo i cijenu za polazak iz Beograda u Bangkok ako vam to više odgovara. Povratak, kao i u originalnoj objavi, mora biti u Njemačku, u Minhen, Frankfurt ili Düsseldorf.

Zurich >> Bangkok >> Minhen 373€ (direktan link)
Zurich >> Ho Chi Minh City >> Minhen 393€ (direktan link)
Zurich >> Jakarta >> Minhen 419€ (direktan link)

3 leta:
Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen 437€ (direktan link)

Polazak iz Beograda:
Beograd >> Bangkok >> Minhen 416€ (direktan link)

Zurich >> Bangkok >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Minhen

Beograd >> Bangkok >> Minhen

Beograd >> Bangkok >> Minhen

 


UPDATE – Objavljeno 16.07.2014.

Hej Tripolozi! Želim da vas podsjetim da ponuda Etihada ze letove u jugoistočnu Aziju i dalje vrijedi. Cijene su ovaj put još jeftinije ako ih kupujete na stranicama www.budgetair.ie. Na stranicama www.expedia.de gotovo identične onima iz prve objave, poskupilo je samo za neznatnih 7-8€ po karti. Dakle za rute sa dva leta koristite Budgetair, a za opcije sa tri leta Expadiu. Ovaj put dajem vam za primjer linkove iz 11-og mjeseca 2014. Ipak, ako vam više odgovaraju od prije objavljeni letovi u 9-om mjesecu slobodno koristite linkove iz prve objave, oni i dalje funkcioniraju. Polasci za navedene cijene su mogući u 9., 10. i 11.mjesecu 2014.

Polazak je i dalje najjeftiniji iz Zuricha, a moguć je i iz Ženeve za 10€ više. Povratak je i dalje moguć u Minhen, Frankfurt ili Düsseldorf za gotovo identične cijene. Povratak u Frankfurt je za 5-6€ još jeftiniji od Minhena a povratak u Düsseldorf za 2-3€ skuplji.

Zurich >> Phuket >> Minhen 359€ (direktan link)
Zurich >> Bangkok >> Minhen   364€ (direktan link)
Zurich >> Ho Chi Minh City >> Minhen   384€ (direktan link)
Zurich >> Jakarta >> Minhen   403€ (direktan link)

3 leta:
Zurich >> Bangkok >> Phuket >> Minhen   389€ (direktan link)
Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen   427€ (direktan link)

Karte možete najjeftinije kupiti na stranicama www.budgetair.ie za opcije sa dva leta. Za opcije sa tri leta morat ćete ipak koristiti stranice www.expedia.de.

U prvoj objavi sam propustio informirati vas kako najlakše i najjeftinje doći do Zuricha i natrag iz Minhena, evo sada i tih informacija.
U Zurich ćete lako stići vlakom Trenitalie, iz Trsta u Milano možete stići za 16€ Intercity vlakom ili za 19€ Frecce brzim vlakom ako kupite karte unaprijed. Iz Milana u Zurich je još 22€. Karte možete kupiti na stranicama www.trenitalia.com.
Iz Minhena lako možete doći autobusom do Zagreba za 199 kn po smjeru, tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus. Za mogući prijevoz iz grada do aerodroma u Minhenu provjerite na stranicama www.munich-airport.de.

Zurich >> Phuket >> Minhen

Zurich >> Phuket >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Minhen

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 02.07.2014.

Jugoistočna Azija je opet na rasporodaji. Ovaj put na potezu je premium avio kompanija Etihad, u ponudi su odlične cijene za više destinacija u Jugoistočnoj Aziji. Za vas izdvajamo Tajland, Vijetnam i Indoneziju. Iskoristite priliku i posjetite jugoistočnu Aziju sa svima dostupnim budžetom.

U pitanju su open jaw karte, mjesto polaska i povratka mora biti različito. Najjeftije karte su ako je polazak iz Švicarske, najbolje iz Zuricha ali može, za nekoliko eura više cijene, i iz Ženeve ako vam bolje odgovara. Najjeftinije povratak je u Njemačku, u Minhen, Frankfurt ili Düsseldorf za gotovo identične cijene. Moguć je povratak i u Milano za 50-60€ više.

Za prave putnike imamo još dobrih vijesti. Moguće su i kompletne kružne ture sa uključena tri leta. Tako je moguće posjetiti dvije Azijske destinacije za gotovo jednak novac. Mi vam kao primjer navodimo dvije rute. Prva je kombinacija urbane džungle i odmora, nakon 7 dana Bangkoka idete se odmorit 7 dana u Phuket. Druga je nakon 7 dana Tajlanda odlazak na još 7 dana u Vijetnam u obilazak Ho Chi Minh City-ja. Mogućnosti su brojne samo treba pronaći idealnu za sebe.

Zurich >> Bangkok >> Minhen   378€ (direktan link)
Zurich >> Phuket >> Minhen   378€ (direktan link)
Zurich >> Ho Chi Minh City >> Minhen   403€ (direktan link)
Zurich >> Jakarta >> Minhen   421€ (direktan link)

3 leta:
Zurich >> Bangkok >> Phuket >> Minhen   380€ (direktan link)
Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen   419€ (direktan link)

Mogući polasci za nevedene cijene su u 9., 10. i 11.mjesecu 2014. Dostupnost je odlična, gotovo za svaki dan je moguće pronaći let za nevedene cijene.

Prijevoznik je premium avio kompanija Etihad.

Karte možete kupiti na stranicama www.expedia.de.

Pogledajte i ponudu Etihada za Nepal: Nepal, odlične cijene Etihada, open jaw karta već od 400€

 

Zurich >> Bangkok >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Minhen

Zurich >> Phuket >> Minhen

Zurich >> Phuket >> Minhen

Zurich >> Ho Chi Minh City >> Minhen

Zurich >> Ho Chi Minh City >> Minhen

Zurich >> Jakarta >> Minhen

Zurich >> Jakarta >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Phuket >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Phuket >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen

You may also like...

1 Response

  1. Vanja Vanja napisao:

    Ines nije loše…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *