Kanarski otoci, povratne karte iz Minhena na La Palmu za 80€ ili na Fuerteventuru za 90€

Kanarski otoci su istureni dio Španjolske i Europske Unije, izolirani daleko u Atlantiku i vrlo su poželjna turistička destinacija. Zbog prilično velike udaljenosti od kontinetalne Europe cijele letova znaju biti prilično visoke. Na sreću low-cost letovi već dugo povezuju kontinent s otocima tako da se često može pronaći prilično povoljna karta.

Danas vam predlažemo povratne karte Condora s polaskom iz Minhena na La Palmu ili na Fuerteventuru. Condor trenutno ima akciju i daju popuste od 20€ po smjeru što u konačnici daje zanimljive cijene karata. Povratna karta iz Minhena u Santa Cruz de La Palma može biti vaša za 80€, ona na Fuerteventuru za 90€. U pitanju su last minute karte a broj dostupnih datuma je ograničen.

  • Minhen >> Santa Cruz de La Palma >> Minhen 80€
  • Minhen >> Fuerteventura >> Minhen 90€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do 6 kg težine.

Karte najjeftinje možete kupiti direktno na Condor stranicama.

Minhen >> Santa Cruz de La Palma >> Minhen

Minhen >> Santa Cruz de La Palma >> Minhen

Minhen >> Fuerteventura >> Minhen

Minhen >> Fuerteventura >> Minhen

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *