Metropole Europe po super cijenama! Povratno iz Venecije u Brisel, Berlin, Sofiju, London…za samo 10€

U tijeku je još jedna Ryanair akcija, rok za kupovinu je upravo produžen, karte po cijeni od 9,99€ po smjeru su dostupne za brojne destinacije. Pošto želimo putovati još jeftinije karte ćemo kupovati na dobro nam poznatim Rumbo stranicama, u tom slučaju putovat ćemo za 10€ povratno.

Danas pikiramo neke europske metropole, predlažemo vam Brisel, Berlin, Sofiju i London. Povratne avio karte Ryanaira iz Venecije u spomenute gradove možete kupiti po kikiriki cijeni od samo 10€ (London 13€) na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Nemate li Diners i nemate od koga posuditi iste karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama za i dalje super jeftinih 20€ (London 24€). Prava cijena za city break u neke najzanimljivije glavne europske gradove ove zime, zar ne?! 🙂

Osim u ovdje navedene gradove po istim cijenama možete iz Venecije i u Bari, Budimpeštu, East Midlands, Eindhoven, Frankfurt, Maltu te Pariz. Za nešto više cijene možete iz Venecije i u 20-tak drugih gradova Europe. Informacije kako doći do aerodroma Treviso i po kojoj cijeni pronaći ćete na kraju ovog članka.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Venecija (Treviso) >> Brisel (Zaventem ili Charleroi) >> Venecija (Treviso) 20€
  • Venecija (Treviso) >> Berlin >> Venecija (Treviso) 20€
  • Venecija (Treviso) >> Sofija >> Venecija (Treviso) 20€
  • Venecija (Treviso) >> London >> Venecija (Treviso) 24€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Po navedenoj cijeni moguće je pronaći tijekom 11. i 12. mjeseca 2016. godine te 1. i 2. mjeseca 2017.

Karte za datume koje želite ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili u pola cijene s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim portugalsko/španjolskim stranica detaljno je opisano u našem članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Brisel (Zaventem ili Charleroi):

Venecija (Treviso) >> Brisel (Zaventem ili Charleroi) >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> Brisel (Zaventem ili Charleroi) >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> Brisel (Zaventem) >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

Venecija (Treviso) >> Brisel (Zaventem) >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

Venecija (Treviso) >> Brisel (Charleroi) >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

Venecija (Treviso) >> Brisel (Charleroi) >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

 

Berlin:

Venecija (Treviso) >> Berlin >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> Berlin >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> Berlin >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

Venecija (Treviso) >> Berlin >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

 

Sofija:

Venecija (Treviso) >> Sofija >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> Sofija >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> Sofija >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

Venecija (Treviso) >> Sofija >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

 

London:

Venecija (Treviso) >> London >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> London >> Venecija (Treviso), rumbo stranice

Venecija (Treviso) >> London >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

Venecija (Treviso) >> London >> Venecija (Treviso), Ryanair stranice

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *