Nova Ryanair linija, Venecija – Tenerife, povratna karta već od 57€

Tenerife će nam od jeseni biti još dostupnije! Ryanair uvodi novu liniju na relacija Venecija (Treviso) – Tenerife (South) počevši od 26.10.2015. Karte po promotivnim cijenama od 38,99€ po smjeru, tj. 77,98€ povratno možete već sada kupiti na Ryanair stranicama. Provedite jesen ili zimu na toplim i dalekim Tenerifama.

Venecija (Treviso) >> Tenerife (South) >> Venecija (Treviso)   77,98€

Venecija (Treviso) >> Tenerife (South) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Tenerife (South) >> Venecija (Treviso)

Želite li proći još jeftinije vjerovatno vam je već poznato što činiti, karte možete kupiti na rumbo.es stranicama sa Maestro karticom. Sve o kupovini s popustom na španjolskim stranicama pročitajte u našem članku Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

Venecija (Treviso) >> Tenerife (South) >> Venecija (Treviso)   57€ (direktan link)

Venecija (Treviso) >> Tenerife (South) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Tenerife (South) >> Venecija (Treviso)

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na stranicama www.ryanair.com, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.es, plaćanje je s Maestro karticom

You may also like...

9 komentara

 1. Maja Toccaceli napisao:

  Jooooj kako me to razveselilo jucer. Super :))

 2. Morena Mandzo napisao:

  Sara Bobinac , Patricia Duvnjak 😉 😀 mislim da bi vam se moglo svidjeti 😀

 3. Ljubica Skitnica napisao:

  Tenerife… So-so. Not bad za pobjec od zime 🙂

 4. Anka Horvat napisao:

  15.06. 2018

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *