Portugal, povratno iz Pule u Porto za samo 53€

Porto
Porto

Danas predlažemo još jednu kombinaciju jeftinih letova, ovaj puta idemo u uvijek zanimljivi Portugal, točnije u Porto a polazak je iz Pule. Slične kombinacije moguće je napraviti i za polaske iz Zadra.

Porto je lijep i živahan gradić na ušću rijeke Douro u Atlantski ocean. Prilično je brdovit i spremite se na česta hodanja uzbrdo. Grad je vjerovatno je najpoznatiji po piću kojemu je i dao ime – Portu, svakako otiđite na lijevu obalu rijeke u dio Vila Nova de Gaia i zavucite se u neki od brojnih podruma na degustaciju. Kada ste već u Portu predlažemo da odvojite po jedan dan na izlete u Guimarães i Bragu.

Povratna kombinacija vodi nas preko Frankfurta. U odlasku je poveznica dobra, čeka se 3:50 h na presjedanje, no u povratku je razmak između dva leta 22 h i biće potrebno noćenje što vam, sa druge strane, daje prliku za posjet Frankfurtu. Ukupna cijena svih letova iznosi 53€.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 53€

Na Ryanair stranicama:

 • Pula >> Frankfurt (Hahn) >> Pula 26€
 • Frankfurt (Hahn) >> Porto >> Frankfurt (Hahn) 52€
Ukupno: 78€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Najniže cijene ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete što želite karte možete jeftinije kupiti na rumbo.pt stranicama.

Kombinacije po ovim i sličnim cijenama moguće je pronaći za letove tijekom 4. i 5. mjeseca 2016.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

 

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Pula >> Frankfurt (Hahn) >> Pula

Pula >> Frankfurt (Hahn) >> Pula

Frankfurt (Hahn) >> Porto >> Frankfurt (Hahn)

Frankfurt (Hahn) >> Porto >> Frankfurt (Hahn)

 

Na Ryanair stranicama:

Pula >> Frankfurt (Hahn) >> Pula

Pula >> Frankfurt (Hahn) >> Pula

Frankfurt (Hahn) >> Porto >> Frankfurt (Hahn)

Frankfurt (Hahn) >> Porto >> Frankfurt (Hahn)

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

15 komentara

 1. Dejana Čorak napisao:

  Marija L Mikić 🙂

 2. Renato Skoda napisao:

  Antonio Justinić Luka Ražov Ivan Zuvic

 3. Domagoj Vidas Jelena Andjelic Antonio Dusic Damjan Drazul

 4. Ivana Srezovic napisao:

  Nina Vukovic 😛

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *