Australija, povratno iz Münchena u Sydney za samo 579€, uključujući i NOVOGODIŠNJE termine

Sydney
Sydney

You may also like...

2 komentara

 1. Odmor napisao:

  Bilo bi poželjno da malo više uključite ponude iz Zagreba a ne samo iz Venecije itd…jer u zadnje vrijeme same takve sl. ponude.

  • Tripolog napisao:

   Hvala Odmor na opaski, primili smo k znanju. 🙂 Prvi razlog zašto imamo više ponuda iz Venecije je očit, jednostavno iz Venecije, Milana, Minhena…je daleko više dobrih ponuda sa povoljnom cijenom. Voljeli bismo da ih ima više iz Zagreba ali to jednostavno nije tako. Drugi razlog je što je iz ovih okolnih aerodroma daleko bolja ponuda za razne destinacije koje nisu dostupne iz Zagreba. I treći razlog je pomalo osoban, mi se nalazimo u sjevernoj Istri i Venecija nam je bliža, brža i lakše dostupna nego Zagreb. Kako i sami rado putujemo u uvijek tražimo novi deal tako i naletimo na nešto što vrijedi podijeliti sa svijetom. Uz to i dobar dio naše publike je iz Istre i prirodno teže ka Trstu, Veneciji, Milanu…

   Mogli smo i konkretno ovu ponudu objaviti za polaske iz Zagreba ali to onda i ne bi bila neka ponuda, cijena ne bi mogla biti 579€ već bliže 800 ili 900€. Do Venecije se prilično lako i jeftino može doći do aerodroma u Italiji, tu su autobusi, GoOpti a može se i osobnim autom. Čak i kada uračunamo prijevoz autom i parking ova avio karta za Australiju biti će jeftinija iz Venecije nego iz Zagreba. Upute kako doći do važnijih aerodroma u Italiji objavili smo ovdje.

   Ali svakako hvala na opaski, potrudit ćemo se više objavljivati polaske iz Zagreba. Ako se pojavi nešto za Australiju iz Zagreba kao što je npr. bila ova ovdje to sigurno objavljujemo no probat ćemo više objavljivati i nešto manje atraktivne ponude.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *