Australija, povratno iz Münchena u Sydney za samo 579€, uključujući i NOVOGODIŠNJE termine

Sydney
Sydney

Australija je ipak sa druge strane naše lopte, malo je mjesta na svijetu do kojih putovanje duže traje pa je jasno da karte ne mogu biti jeftine. Kada se pojavi dobra cijena isplati se potegnuti do malo daljeg mjesta polaska jer ušteda u konačnoj cijeni može biti znatna. Takva je situacija i sa našim današnjim prijedlogom.

Želite li jeftino down under ovo je prava ponuda za vas. Air China trenutno nudi odlične cijene svojih letova iz Münchena u daleku Australiju. U ponudi su povratne karte u Sydney za samo 579€. Ponuda vrijedi za određene letove od 12. mjeseca 2017. do 5. mjeseca 2018. I što je najbolje ponuda vrijedi čak i za neke novogodišnje termine. Požurite s kupnjom jer ova ponuda neće dugo trajati.

München >> Sydney >> München

München >> Sydney >> München

 

Nova godina:

München >> Sydney >> München, novogodišnji termini

München >> Sydney >> München, novogodišnji termini

 

Još neki primjeri datuma: Polazak – 11. i 29.12., 01., 05., 08. i 15.01., 26.02., 02., 05., 09. i 12.03… Povratak – 14. i 21.01., 04. i 18.02., 11. i 18.03…

Prijevoznik je Air China.

Ponuda je dostupna za određene letove od 12. mjeseca 2017. do 5. mjeseca 2018. uključujući i novogodišnje termine.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

 1. Odmor napisao:

  Bilo bi poželjno da malo više uključite ponude iz Zagreba a ne samo iz Venecije itd…jer u zadnje vrijeme same takve sl. ponude.

  • Tripolog napisao:

   Hvala Odmor na opaski, primili smo k znanju. 🙂 Prvi razlog zašto imamo više ponuda iz Venecije je očit, jednostavno iz Venecije, Milana, Minhena…je daleko više dobrih ponuda sa povoljnom cijenom. Voljeli bismo da ih ima više iz Zagreba ali to jednostavno nije tako. Drugi razlog je što je iz ovih okolnih aerodroma daleko bolja ponuda za razne destinacije koje nisu dostupne iz Zagreba. I treći razlog je pomalo osoban, mi se nalazimo u sjevernoj Istri i Venecija nam je bliža, brža i lakše dostupna nego Zagreb. Kako i sami rado putujemo u uvijek tražimo novi deal tako i naletimo na nešto što vrijedi podijeliti sa svijetom. Uz to i dobar dio naše publike je iz Istre i prirodno teže ka Trstu, Veneciji, Milanu…

   Mogli smo i konkretno ovu ponudu objaviti za polaske iz Zagreba ali to onda i ne bi bila neka ponuda, cijena ne bi mogla biti 579€ već bliže 800 ili 900€. Do Venecije se prilično lako i jeftino može doći do aerodroma u Italiji, tu su autobusi, GoOpti a može se i osobnim autom. Čak i kada uračunamo prijevoz autom i parking ova avio karta za Australiju biti će jeftinija iz Venecije nego iz Zagreba. Upute kako doći do važnijih aerodroma u Italiji objavili smo ovdje.

   Ali svakako hvala na opaski, potrudit ćemo se više objavljivati polaske iz Zagreba. Ako se pojavi nešto za Australiju iz Zagreba kao što je npr. bila ova ovdje to sigurno objavljujemo no probat ćemo više objavljivati i nešto manje atraktivne ponude.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *