Dominikanska Republika, povratno iz Brisela u Punta Canu za 294€, iz Venecije za 331€, iz Zagreba 390€

Želite li jeftino otputovati na čarobne Karibe Dominikanska Republika je sigurno odličan izbor. Uživajte na čarobnim karipskim plažama Punta Cane po akcijskoj cijeni već od 149,99€ po smjeru.

U pitanju su letovi avio komapanije Jetairfly sa polaskom iz Brisela. Ovdje navodimo cijene na bazi dvije osobe, Jetairfly naplaćuje naknadu po rezervaciji u fiksnom iznosu od 30€, to znači da što više ljudi na jednoj rezervaciji naknada po osobi će u konačnici biti niža. Na primjer cijena povratne karte za jednu osobu je 300€ + 30€ ili za dvije osobe 600€ + 30€. Kupujete li karte na rumbo.es stranicama cijena će biti još niža, svega 294€.

Direktno na Jetairfly stranicama:

  • Brisel >> Punta Cana >> Brisel 630€ za 2 osobe, 315€ po osobi

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Nećemo navoditi sve raspoložive datume, njih vrlo jednostavno možete vidjeti za cijelu godinu direktno na Jetairfly stranicama ovdje.

Cijene uključuju jedan komad check-in prtljage do 20 kg i jedan komad ručne prtljage.

Karte možete kupiti direktno na Jetairfly stranicama ili još jeftinije na rumbo.es stranicama s Maestro karticom.

Brisel >> Punta Cana >> Brisel, na Jetairfly stranicama

Brisel >> Punta Cana >> Brisel, na Jetairfly stranicama

Brisel >> Punta Cana >> Brisel, na Rumbo stranicama

Brisel >> Punta Cana >> Brisel, na Rumbo stranicama

 

Do Brisela iz Venecije

Do Brisela vrlo jeftino i lako možete doći direktnim letovima brojnih low-cost komapanija. Na primjer ukoliko želite putovati iz Brisela u Punta Canu od 20.04. do 27.04. možete letjeti s Ryanairom iz Venecije 19.04. s povratkom 27.04. U tom slučaju u Briselu biste proveli noć u odlasku ali u povratku vezu biste ulovili isti dan. Ovaj let u primjeru ide na glavni briselski aerodrom – Brussels National Airport što znači na isti s kojeg polijeće i Jetairfly let prema Dominikanskoj Republici. Letovi Ryanaira su mogući i iz Hrvatske, iz Rijeke, Pule ili Zadra no oni idu na Charleroi aerodrom, u tom slučaju računajte i na nužni transfer.

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Venecija (Treviso) >> Brisel >> Venecija (Treviso) 45€

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Ukupno: Venecija (Treviso) >> Brisel >> Punta Cana >> Brisel >> Venecija (Treviso) 331€

Venecija (Treviso) >> Brisel >> Venecija (Treviso), direktno na Ryanair stranicama

Venecija (Treviso) >> Brisel >> Venecija (Treviso), direktno na Ryanair stranicama

Venecija (Treviso) >> Brisel >> Venecija (Treviso), direktno na Rumbo stranicama

Venecija (Treviso) >> Brisel >> Venecija (Treviso), direktno na Rumbo stranicama

 

Do Brisela iz Zagreba

Iz Zagreba do Brisela možete jednostavno stići direktnim letom Croatia Airlinesa. Također je potrebno jedno noćenje u odlasku. U cijenu karte je uključena check-in prtljaga do 23 kg.

Direktno na Croatia Airlines stranicama:

  • Zagreb >> Brisel >> Zagreb 119€

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Cijene uključuju check-in prtljagu do 23 kg.

Karte možete kupiti direktno na Croatia Airlines stranicama ili nešto jeftinije s Maestro karticom na rumbo.es stranicama.

Ukupno: Zagreb >> Brisel >> Punta Cana >> Brisel >> Zagreb 390€

Zagreb >> Brisel >> Zagreb, na Croatia Airlines stranicama

Zagreb >> Brisel >> Zagreb, na Croatia Airlines stranicama

Zagreb >> Brisel >> Zagreb, na Rumbo stranicama

Zagreb >> Brisel >> Zagreb, na Rumbo stranicama

 

Smještaj

Punta Cana je top turističko odredište sa velikim brojem vrlo dobrih smještajnih mogućnosti. Pogledajte ovdje moguće smještaje za datume iz našeg primjera s cijenom počevši već od 127€ za 7 noćenja. Naša preporuka bio bi hotel Stanza Mare – Swissdream**** s 4 zvjezdice i izvanrednim ocjenama lociran na samoj plaži.

Punta Cana - prijedlog smještaja

Punta Cana – prijedlog smještaja

 

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *