Proljeće na Ibizi! Kompletan paket 5 dana, povratna avio karta iz Venecije + smještaj za samo 103€ po osobi

Danas imamo prijedlog za proljetni odmor na mediteranskim otocima, idemo u Španjolsku na otok Ibizu. Za vas smo složili jednostavan i lagan paket s direktnim letom iz Venecije (Treviso) i sa smještajem u odličnom ocjenjenom privatnom smještaju blizu mora u gradu Ibiza. Ukupno cijeli paket avion + smještaj koštat će vas svega 103€ ili oko 770 kn po osobi za ukupno 5 dana na Ibizi.

U našem primjeru krenut ćemo na put 01.04. a vratiti se 06.04.2017., osim ovih datuma za istu ili sličnu cijenu su dostupni i brojni drugi proljetni termini. Povratnu kartu Ryanaira iz Venecije na Ibizu možete kupiti za samo 23€ na rumbo.pt stranicama s Diners karticom odnosno za 33€ direktno na Ryanair stranicama.

Napominjemo da su kalkulacije sa polaskom iz i povratkom u Veneciju (Treviso). Dodatno trebate uračunati dolazak do Venecije koji najviše ovisi od mjesta u kojem se nalazite u Hrvatskoj ali može se vrlo jeftin prijevoz pronaći, pogotovo ukoliko ste iz Istre, Rijeke ali i iz Zagreba. Informacije kako doći do aerodroma Treviso i po kojoj cijeni pronaći ćete na dnu ovog članka.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. U našem primjeru iz Venecije na Ibizu letimo 01.04. s povratkom 06.04.2017. no im još puno drugih termina po istim cijenama. Cijena povratne karte direktno na Ryanair stranicama po osobi iznosi 33€.

Ipak možete proći znatno jeftinije kupujete li karte s Diners karticom na rumbo.pt stranicama, na taj način istu tu kartu platit ćete samo 23€.

Navedeni datum je samo primjer, za slične cijene mogući su i mnogi drugi proljetni periodi.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Venecija (Treviso) >> Ibiza >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Ibiza >> Venecija (Treviso)

 

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Venecija (Treviso) >> Ibiza >> Venecija (Treviso) 33€
Venecija (Treviso) >> Ibiza >> Venecija (Treviso), direktno na Ryanair stranicama

Venecija (Treviso) >> Ibiza >> Venecija (Treviso), direktno na Ryanair stranicama

 

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanair stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt stranicama, plaćanje je s Diners karticom.

Sve o kupovini avio karata na Ryanair stranicama pronaći ćete u našem članku Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

Sve o kupovini na Rumbo stranicama pronaći ćete u našem članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Ukupno avioni: 23€ po osobi, 46€ za dvoje

 

Smještaji

Za smještaj vam danas predlažemo privatni smještaj koji smo pronašli na Airbnb sranicama. U pitanju je dvokrevetna soba sa privatnim kupatilom i s odličnim ocjenama a nalazi se nedaleko od mora i centra grada Ibiza. Ako se registrirate sada preko ovog linka dobit ćete 32€ popusta odmah na prvu rezervaciju.

  • Ibiza te espera! Big Double room! 5 noćenja, privatna soba s privatnim kupatilom, 01.04. – 06.04.2017., 191€ za dvije osobe – 32€ Tripologia vaučer = 159€
Ibiza smještaj

Ibiza smještaj

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 32€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaj: 80€ po osobi, 159€ za dvoje

 

Ukupno

Avion:

  • Venecija (Treviso) >> Ibiza >> Venecija (Treviso) 23€

Smještaj:

  • Ibiza te espera! Big Double room! 5 noćenja, 01.04. – 06.04.2017., 80€ po osobi
Ukupno: 23€ + 80€ = 103€ ili oko 770 kn po osobi

 

Rent a car

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *