ISTEKLO – Volotea akcija, karte dostupne za samo 7,59€ uključujući i polaske iz Hrvatske. Moguće je doći do avio karte i posve besplatno!

UPDATE – Objavljeno 08.07.2016.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo onima koji su uspjeli kupiti karte, ostali mogu pričekati neku sljedeću akciju koje će sigurno biti.


UPDATE – Objavljeno 06.07.2016.

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea opet ima još jednu od svojih akcija. Prije 3 mjeseca slavili su 7 miliona putnika, sada su već na 8. Ide to njima brzo! 😀 Ovaj puta avio karte su dostupne već za 7,59€ po smjeru. Akcija vrijedi i za obične korisnike, nije potrebno biti član njihovog Supervolotea kluba (članstvo 49,99€ godišnje).

Karte po akcijskim cijenama možete kupiti još danas i sutra (do kraja dana 07.07.2016.). Svi ostali uvjeti jednaki su već ranije navedenima, pronaći ćete ih u nastavku ovog članka. Cijelu listu destinacija dostupnih po akcijskim cijenama pronaći ćete na Volotea stranicama ovdje.

Podsjećamo vas da i dalje možete dobiti 10€ kredita registrirate li se u Volotea Share and Win program putem ovog linka. Sve o tome kako doći do kredita i pod kojim uvjetima možete pročitati u našem članku ovdje. Također više informacija pronaći ćete i na kraju ove stranice.

8m-passengers


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 06.04.2016.

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea ponovo ima jednu od svojih akcija. Ovaj puta avio karte su dostupne već za 6,81€ po smjeru. Akcija vrijedi i za obične korisnike, nije potrebno biti član njihovog Supervolotea kluba (članstvo 49,99€ godišnje).

Volotea-promo

Iskoristite priliku i putujte diljem Europe za manje od 10€, tim više što su ove cijene dostupne i za letove iz Hrvatske. Tako možete na primjer iz Splita ili Dubrovnika u Bordeaux po cijeni od svega 6,81€. Još zanimljivije linije možete pronaći za polaske iz našeg okruženja, na primjer iz Venecije, Verone, Trsta, Pise, Milana, Minhena… U većini slučajeva karte po ovim najnižim cijenama su vrlo ograničene, pogotovo ukoliko želite jeftinu povratnu kartu no zato se ovi letovi lako daju ugraditi u kružna putovanja diljem Europe. Ovdje navodimo neke od primjera, sve ostale linije pogledajte ovdje.

Primjeri za polaske iz Hrvatske, cijene su po smjeru:

 • Split >> Bordeaux 6,81€
 • Dubrovnik >> Bordeaux 6,81€

U cijenu su uključene sve takse i dva komada prtljage, 1 cabin bag 55 x 40 x 20 cm do 10 kg i jedna ručna torbica do 35 x 20 x 20 cm. Trebate li više prtljage možete ju doplatiti, više informacija o prtljagi pročitajte ovdje.

Cijelu listu destinacija možete pronaći u mapi na Volotea stranicama ovdje.

Više informacija, pretragu cijena i kupovinu karata možete obaviti na Volotea stranicama.

Karte po akcijskim cijenama možete kupiti do kraja dana 08.04.2016. u 23:59.

Karte su dostupne u ograničenim količinama stoga požurite.

 

Korak dalje, kako do besplatnih karata?

Već smo pisali o Voletea Share and Win programu, sve o tome kako doći do kredita i po kojim uvjetima možete pročitati u našem članku ovdje. Ukratko sve što trebate napraviti je registrirati se na njihove stranice putem ovog linka i kredit u iznosu 10€ je već vaš. Kredit od 10€ možete odmah iskoristiti za kupovinu bilo koje karte na Volotea stranicama. Za registraciju u Volotea program Share and win potrebna vam je samo email adresa i lozinka, nije potreban broj vaše debitne/kreditne kartice ili nešto slično.

Bordeaux

Bordeaux

Nakon što se učlanite kredit možete iskoristiti odmah za prvo putovanje. Kredit možete upotrijebiti na zadnjem koraku bookinga, na payment stranici, trebate samo odabrati opciju Use my credit.

Uvjeti Share and win programa:

 • Kredit od 10€ ćete dobiti nakon registracije na Volotea stranice
 • Kredit možete iskoristiti za kupovinu bilo koje avio karte
 • Dodatnih 10€ kredita dobit ćete za svakog prijatelja kojeg pozovete a nakon što on kupi svoju prvu kartu
 • Svaki prijatelj kojeg pozovete također će dobiti 10€ kredita koje može iskoristiti odmah za kupovinu svoje karte
 • Ako je karta jeftinija od iznosa skupljenog kredita naplatit će vam se samo iznos potreban za kartu, ostatak ostaje za sljedeću upotrebu
 • Ako je karta skuplja od iznosa skupljenog kredita razliku možete nadoplatiti s vašom debitnom/kreditnom karticom
 • Kredit na vašem računu će trajati godinu dana

Sve informacije o Volotea Share and Win programu i dataljne korak po korak upute kako ga koristiti pronaći ćete u našem članku Volotea 10€ popusta na bilo koju avio kartu.

Napomena: Povremeno ova opcija nije dostupna na desktop verziji Volotea web site-a. Ovaj problem možete riješiti kupovinom na mobilnoj inačici na linku m.volotea.com. Radi bolje preglednosti prozor na svojem računalu možete smanjiti (vidi screenshot) ili jednostavno kupovinu obaviti na svojem mobitelu, tamo je sve jasno.

U primjeru smo iskoristili kredit za kupovinu povratne karte Dubrovnik – Bordeaux.

Dubrovnik >> Bordeaux >> Dubrovnik, upotreba kredit na mobilnim stranicama

Dubrovnik >> Bordeaux >> Dubrovnik, upotreba kredit na mobilnim stranicama

Dubrovnik >> Bordeaux >> Dubrovnik, kredit upotrebljen na mobilnim stranicama, konačna cijena 0€

Dubrovnik >> Bordeaux >> Dubrovnik, kredit upotrebljen na mobilnim stranicama, konačna cijena 0€

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

4 komentara

 1. Igor Kajtaz napisao:

  Poštovani, pratim vašu stranicu i jako mi je pomogla u životu. Kad porastem i ja ću biti putnik kao vi! Jeste li probali kupiti besplatnu kartu? Evo, putem računala nisam uspio jer se kredit može iskoristiti samo ako vam je cijena preko 10 eura, a onda više nije besplatna.

 2. Al Stif napisao:

  Probao sam staviti 2 karte po 8 eura znači ukupno 16 eura, ali opet mi ne nudi na plačanju da iskoristim 10 eura gratis.Da li znate gdje je problem?

  • Tripologia napisao:

   Al Stif ne znamo gdje je problem, stranica im ponekad zna štekati, u prošloj objavi kredit se mogao iskoristiti na mobilnoj verziji site-a kako je objašnjeno u članku, ne znamo je li to još uvijek tako ovaj puta nismo probali. Probaj tako ili možda preko mobilne aplikacije ukoliko imaš iPhone. pokušat ćemo kasnije ovo detaljnije istražiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *