Maroko, Fez iz Rima, povratna avio karta samo 4€

Želite li posjetiti Maroko možda je sada idealna prilika. Ryanair nudi akcijske cijene za letove iz Rima u Fez. Cijena za letove u 5. i 6. mjesecu je vrlo povoljnih 12,99€ po smjeru za kupovinu direktno na Ryanair stranicama. Dakle ukupna cijena povratne avio karte iz Rima u Fez i natrag može se pronaći već za 26€.

Rim >> Fez >> Rim   26€, na Ryanair stranicama

Rim >> Fez >> Rim, na Ryanair stranicama

Rim >> Fez >> Rim, na Ryanair stranicama

Provjeriti cijene i kupiti karte možete direktno na Ryanair stranicama. Koristite njihov Fare finder za lakše pronalaženje.

Želite li proći još jeftinije karte možete kupiti na već puno puta spominjanim rumbo.es stranicama gdje možete ostvariti popust od 23€ za povratnu avio kartu. Tako istu, gore navedenu kartu možete kupiti za svega 4€. Direktan link prilažem u nastavku, ukoliko slučajno imate problema s njim i prikaže vam višu cijenu uključite Private mode u browseru i otvorite rumbo.es stranice te ponovite pretragu manualno. Sve o kupovini karata na ovim španjolskim stranicama detaljno smo opisali u članku Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

Rim >> Fez >> Rim   4€, na rumbo.es stranicama (direktan link)

Rim >> Fez >> Rim, na rumbo.es stranicama

Rim >> Fez >> Rim, na rumbo.es stranicama

Do Rima možete stići jeftinim letovima Vuelinga iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule te Easyjet-a iz Splita i Dubrovnika. Također se može pronaći i jeftina karta vlakom iz Trsta na Trenitalia stranicama. Sve o kupovini karata na Trenitalia stranicama možete pročitati u našem članku: Trenitalia za početnike – kako online kupiti karte za talijanske vlakove.

Prijedlog cijelog paketa sa ovim kartama iz Rima pogledajte u našem članku: Maroko sa polaskom iz Splita, kompletan paket 7 dana Fez + 3 dana Rim, avioni, transfer i smještaji za samo 187€ po osobi.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *