UPDATE – Brazil, open-jaw kombinacije s polaskom iz Venecije u Sao Paulo ili/i Rio de Janeiro + Casablanca već od 288€

UPDATE – Objavljeno 06.06.2016.

Želite li jeftino u Brazil to i dalje možete postići s zanimljivim open-jaw kombinacijama Royal Air Maroca za letove s polaskom iz Venecije u Brazil i s povratkom u Pariz. Svi prošli mjesec objavljeni letovi i dalje su mogući po istim cijena s tim da je 6. mjesec ispao iz igre no tu su i dalje brojni letovi od 9. do 12. mjeseca 2016.

Tako na primjer možete posjetiti Sao Paulo za 288€ ili Rio de Janeiro također za 288€. Za korak više možete odabrati i double open-jaw kombinaciju u oba ova grada, cijena ostaje ista no morat ćete sami povezati Sao Paulo i Rio što nije skupo. Zadnji prijedlog je za one koji uz Južnu Ameriku žele posjetiti Afriku i Maroko, ukoliko se odlučite zadržati nekoliko dana u Casablanci ovo će vas koštati svega nekoliko eura više, cijena raste na 304€.

Prijevoznik je Royal Air Maroc.

Ponuda je dostupna za letove od 9. do 12. mjeseca 2016.

Karte možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Venecija >> Sao Paulo >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo >> Pariz

Venecija >> Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo -- Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo — Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Casablanca >> Sao Paulo -- Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Casablanca >> Sao Paulo — Rio de Janeiro >> Pariz


UPDATE – Objavljeno 20.05.2016.

Prije dva tjedna predstavili smo vam zanimljive open-jaw kombinacije Royal Air Maroca za letove s polaskom iz Venecije u Brazil i s povratkom u Pariz. Danas vas podsjećamo da cijene za ove letove i dalje vrijede a prijedloge čak i širimo s nekim novima.

Tako na primjer možete posjetiti Sao Paulo za 287€ ili Rio de Janeiro također za 287€. Za korak više možete odabrati i double open-jaw kombinaciju u oba ova grada, cijena ostaje ista no morat ćete sami povezati Sao Paulo i Rio što nije skupo. Zadjnji prijedlog je za one koji žele posjetiti i Afriku i Maroko, ukoliko se odlučite zadržati nekoliko dana u Casablanci ovo će vas koštati svega nekoliko eura više, cijena raste na 304€.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 6. i od 9. do 12. mjeseca 2016.

Venecija >> Sao Paulo >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo >> Pariz

Venecija >> Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo -- Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo — Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Casablanca >> Sao Paulo -- Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Casablanca >> Sao Paulo — Rio de Janeiro >> Pariz


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 07.05.2016.

Željeli ste oduvijek posjetiti Brazil ali niste imali prilike?! Možda je ovo prilika za vas, Royal Air Maroc trenutno nudi odlične cijene open-jaw letova s polaskom iz Venecije u Brazil i s povratkom u Pariz, cijena iznosi svega 271€.

Možete odabrati single open-jaw kartu s polaskom iz Venecije u Sao Paulo i s povratkom u Pariz ili double open-jaw u Sao Paulo i s povratkom iz Rio de Janeira, cijena je jednaka. Iz Pariza možete vrlo jednostavno brojnim low-cost linijama natrag u Veneciju ili u neki drugi grad u okruženju.

Prijevoznik je Royal Air Maroc.

Ponuda je dostupna za letove od 9. do 12. mjeseca 2016.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Venecija >> Sao Paulo >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo -- Rio de Janeiro >> Pariz

Venecija >> Sao Paulo — Rio de Janeiro >> Pariz

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Venecija - Marco Polo (VCE)
www
Internet stranice aerodroma Venecija – Marco Polo.
Avion
Low-cost prijevoznik Volotea povezuje Split s Venecijom (Marco Polo) sezonski od 01.06. do 01.10. dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom. Cijene i termine provjerite na Volotea stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Venecije trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 29€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Marco Polo možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Nešto manji broj vlakova ide do Piazzale Roma u starom dijelu Venecije. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Marco Polo nalazi se oko 8 km od Venecije. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom Marco Polo povezuju autobusi kompanija ATVO i ACTV. Istim kompanijama možete stići i do Piazzale Roma u starom dijelu grada. ACTV linije 15 ili 25 i ATVO Mestre Express voze do Mestre željezničke stanice, ACTV linije 5 ili 35 i ATVO Venezia Express voze do Piazzale Roma u starom dijelu grada. Autobusi polaze ispred Mestre željezničke stanice, 50-tak metara od glavnog izlaza na desno. Cijena karte s Mestre željezničke stanice je 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 17 minuta. Cijena karte s Piazzale Roma je također 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 20 – 25 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima.
Aerodrom-Marco-Polo

You may also like...

15 komentara

 1. Pise da su letovi dostupni od 5. do 12. meseca ali ja ne mogu da izaberem letove pre septembra… Ima li ikakvih ponuda za OI?

 2. Mateja Basara napisao:

  Ivona već si vidjela 🙂

 3. Nevenka napisao:

  Ima li povoljnih letova za Rio de Janeiro polovinom oktobra… Boravak oko sedam dana

 4. Nevenka napisao:

  Hvala vam najlepse… Samo kad sam otvirila ovaj datum koji ste poslali pokazuje ceb od 457eura…da li je to zbog dodatih taksi

  • Tripolog napisao:

   hm, meni i dalje daje cijenu 288€ na link priložen gore. Možda niste pustili da odradi pretragu do kraja. Ili možda imate neki cookie pa vam diže cijenu iz nekog razloga. Probajte u drugom browseru ili uključite private browsing.

   Inače sve takse su uvijek uključene u cijenu karte.

 5. Lea Matleković napisao:

  Emanuel kad kupujemo?

 6. Milos Gvozdic napisao:

  TA RA Владимир Глуховић
  Ajmoooooo

 7. Igor Damjanovic napisao:

  Idemo li Branka Pavlovic?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *