Čile, povratno iz Minhena u Santiago za samo 316€

Nakon već dugotrajne ponude Alitalie s letovima iz Trsta i cijele Italije u Santiago de Chile o kojoj smo pisali u više navrata u našem članku ovdje sada imamo još jedan prijedlog. Povratno iz Minhena u Santiago de Chile možete za 316€!

Ovaj puta najvjerovatnije je u pitanju error fare, karte se mogu pronaći preko momondo.com stranica te kupiti na Airline directu s Masters karticom (Visa i Amex su nešto skuplji 331€). Ukoliko se odlučite na kupovinu ne preduzimajte sljedeće korake kao što su rezervacije dodatnih letova ili smještaja, sve dok vam karta ne bude potvrđena.

Prijevoznik je čileansko-brazilska avio kompanija LATAM.

Karte se mogu pronaći za određene datume tijekom 11. i 12. mjeseca 2016.

Karte možete pronaći na na www.momondo.com stranicama.

Inspiraciju za posjetu Čileu možda ćete pronaći u našem putopisu San Pedro de Atacama – pustinja, sunce, prašina i još ponešto.

Minhen >> Santiago de Chile >> Minhen, na momondo.com stranicama

Minhen >> Santiago de Chile >> Minhen, na momondo.com stranicama

Minhen >> Santiago de Chile >> Minhen, na Airline Direct stranicama

Minhen >> Santiago de Chile >> Minhen, na Airline Direct stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

  1. Matija Drk napisao:

    Ivana Dakić 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *