Malta 4 ili 7 dana, kompletan paket, uključen bus iz Zagreba ili Pule, transfer na aerodrom, avion i smještaj već od 142€ po osobi

Danas idemo na Maltu! Predlažemo vam lagani jesenski odmor na ovom čarobnom otoku. Provedite opuštajući odmor na otoku prepunom povijesti za samo 142€ ili oko 1.080 kn po osobi iz Pule, ili 162€ ili oko 1.230 kn po osobi iz Zagreba. U cijenu uključeno sve od vrata do vrata, bus iz Zagreba ili Pule, transfer na aerodrom, avion i 5 dana smještaja u apartmanu ili u hotelu u Valletti. Dobra ponuda za napuniti baterije prije početka zime.

Busom možemo lako stići u Veneciju Mestre direktnim autobusum iz Zagreba ili drugom linijom iz Pule, Rovinja, Poreča, Novigrada ili Umaga.

Avionom krećemo na Maltu iz Trevisa direktnim Ryanair letom. Za primjer sam uzeo boravak od 4 dana sa polaskom 30.11. i povratkom 04.12.2014. Termina po ovim cijenama ima dovoljno u 11. i 12. mjesecu i lako možete putovanje prilagoditi sebi.

VallettaZa smještaj vam predlažem jedan od brojnih stanova i apartmana na Malti koji vam može poslužiti kao dobra baza za daljnje istraživanje otoka. U kalkulaciji je prijedlog za 4 dana ali želite li ovo lako možete produžiti na 7 dana ili još duže, koliko već možete. Ovo je samo prijedlog, odluka je naravno vaša i prilagodite boravak svojim željama. U nastavku ćete pronaći prijedloge za jedan Airbnb apartman i jedan hotel, odaberite što više volite. Želite li ipak unajmiti privatni apartman a niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 20€ na cijenu smještaja.

 

Bus

Crnja tours ima novu, direktnu, liniju iz Zagreba ili iz iz Istre za Mestre. Cijene su povoljne a termini polaska su dobro prilagođeni. Iz Zagreba je polazak svaki dan u 4:45 ujutro, povratak iz Mestre-a je u 15:25. Iz Pule je jedan polazak dnevno u Mestre i još jedan koji ide do Trsta ako želite nastaviti iz Trsta vlakom. Na povratnu kartu dobit ćete 25% popusta, cijena povratne karte iz Zagreba je 423 kn a iz Pule 270 kn.

Pula – Mestre   5:15 – 11:05, Mestre – Pula   17:45 – 21:15,   povratna karta 270 kn (35€)
Zagreb – Mestre   4:55 – 11:05, Mestre – Zagreb   15:25 – 21:35,   povratna karta 423 kn (55€)

Pula - Mestre - Pula

Pula – Mestre – Pula

Zagreb - Mestre - Zagreb

Zagreb – Mestre – Zagreb

Želite li samo do Trsta možete koristiti i poznatu liniju Croatiabusa iz Zagreba.

 

Transfer

Za transfer ćemo iskoristiti direktan bus sa stanice Mestre do Treviso aerodroma. Povratna karta košta 18€ po osobi, 10€ po smjeru, bus putuje oko 45 minuta. Sve detalje i red vožnje pronaći ćete ovdje.

Na Malti transfer možete obaviti lako sa lokalnim autobusima. Karte su vrlo jeftine, u jednom smjeru cijena je 1,30€ ili još bolje dnevna karta košta samo 1,50€.

 

Avio karte

Za let ćemo iskoristiti Ryanair. Iz odližnje Venecije (Treviso) letimo na Maltu već od 20€ po osobi i smjeru. Ja sam za polazak uzeo 30.11. – 04.12.2014. Ipak karata za ovu cijenu ima dovoljno i u drugim periodima, sami sebi pronađite idealan dan za polazak.

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)   40€

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to, prema novim Ryanair pravilima od ove godine možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte kupujete na stranicama www.ryanair.com. Datume polaska i povratka prilagodite svojim potrebama, najlakše ćete pronaći karte u novom “Fare finder-u“.

 

Smještaj

Za smještaj vam predlažem jedan od brojnih privatnih stanova i apartmana ponuđenih na Airbnb-u. Na primjer ovo je jedan koji bi mogao biti dobar izbor, ukupna cijena sa uključenom servisnom naknadom je 118€ za 4 noći a apartman ima izvrsne ocjene. Ako se registrirate kao novi korisnik preko ovog linka uštedjet ćete dodatnih 20€.

Airbnb apartman “Large, Central 1 Bedroom Apartment!” 4 dana 118€ (link na ponudu) ili 98€ za registrirane preko našeg linka

Airbnb apartman "Large, Central 1 Bedroom Apartment!"

Airbnb apartman “Large, Central 1 Bedroom Apartment!”

 

Želite li ipak u hotel ovo je jedan od prijedloga. Trenutno je ovaj hotel na akciji i može se dobiti već za 100€ cijena sobe za dvije osobe.

Bayview Hotel & Apartments***, 30.11.-04.12. 4 noći 100€ (link na ponudu hotela)

Bayview Hotel & Apartments***

Bayview Hotel & Apartments***

Predloženi smještaji su samo za primjer. Naravno vi potražite ono što vama više odgovara po cijeni, kvaliteti i lokaciji. Pretragu najbolje započeti na www.airbnb.com, www.hotelscombined.com ili www.booking.com.

 

Ukupno

  • Bus: Pula – Mestre i Mestre – Pula   270 kn (35€)   ili Zagreb – Mestre i Mestre – Zagreb   423 kn (55€)
  • Transfer: Venecija Mestre – Treviso aerodrom   povratna 18€
  • Avion: Ryanair Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)   40€ po osobi, 80€ za dvije osobe
  • Smještaj: Airbnb apartman “Large, Central 1 Bedroom Apartment!”, 30.11.-04.12. 4 noći 98€ sa popustom za novog korisnika

Ukupno: 70€ + 36€ + 80€ + 98€ = 284€ za dvije osobe, 142€ ili oko 1.080 kn po osobi iz Pule, 162€ ili oko 1.230 kn po osobi iz Zagreba

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *