Ryanair nova akcija, letovi sredinom tjedna već od 9€ po smjeru. Uz pomoć Rumbo stranica povratne karte besplatno!

Svima znana irska low-cost avio kompanija Ryanair od danas ima novu akciju. Karte po akcijskim cijenama možete pronaći već od 9,79€ po smjeru za sve Ryanair letove sredinom tjedna, utorkom, srijedom i četvrtkom.

U prodaji je 250.000 karata po akcijskim cijenama koje možete kupiti do ponoći 12.11.2015. za letove od 11. mjeseca 2015. do 1. mjeseca 2016. Želite li osigurati svoju kartu požurite s kupovinom.

 • Trst >> Valencia >> Trst 19,58€
Trst >> Valencia >> Trst

Trst >> Valencia >> Trst

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Cijelu mrežu linija možete pogledati na Ryanair mapi.

Karte ćete najalakše pronaći u Fare Finderu.

Informacije kako najlakše i najjeftinije doći do aerodroma u Italiji možete pronaći u našem članku Kako do aerodroma u Italiji.

Želite li proći još jeftinije? Iskoristite vaučer na 10€ popusta, više o ovome možete pročitati u našem članku Ryanair vaučer 10€, mogući besplatni letovi direkno na Ryanair sranicama.

 

Da li vam je i to previše? Hard budget putnici karte mogu kupiti za svega nekoliko centi! Uz pomoć rumbo.pt stranica i Diners kartice ili rumbo.es stranica i Maestro kartice povratne karte mogu biti vaše za samo 0,08€. Napomena: s kupovinom besplatnih avio karata na rumbo.pt stranicama znalo je ponekad biti problema. U ovom slučaju karte nisu posve besplatne tako da vjerujem da bi kupovina trebala proći. Ovaj puta nisam isprobao kupovinu, ukoliko uspijete kupiti nešato ovako jeftino molimo vas da nam to javite.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

 • Trst >> Valencia >> Trst 0,08€
Trst >> Valencia >> Trst, na rumbo.pt stranicama

Trst >> Valencia >> Trst, na rumbo.pt stranicama

Kako doći do popusta na rumbo.pt stranicama? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod 3197154408773258. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi se morao obračunati i sniziti cijenu za 15€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Kupovina na rumbo.es stranicama s Maestro karticom i uz kod za popust:

 • Trst >> Valencia >> Trst 0,48€
Trst >> Valencia >> Trst, na rumbo.es stranicama

Trst >> Valencia >> Trst, na rumbo.es stranicama

Kako doći do popusta na rumbo.es stranicama? Ono što morate napraviti je otvoriti stranicu www.cuponation.es te preko nje otvoriti rumbo.es stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete dobiti na Cuponation stranicama. Napravite li sve korake ispravno rumbo.es će obračunati popust od 15€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

Već vam je vjerovatno poznato kako koristiti ove španjolske/portugalske stranice za avio karte, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

 

Povratne karte iz Trsta:

Iz-Trsta

 

Povratne karte iz Venecije:

Iz-Venecije

 

Povratne karte iz Bolonje:

Iz-Bolonje

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

8 komentara

 1. Ivan Tajm napisao:

  šta je ovo neki redizajn jarana

  • Tripologia napisao:

   Ma da, izbacili su redizajn prije mjesec-dva ali bolje da nisu ništa dirali. Ovaj stalno šteka, louda se do besvjesti, a sad kad sam bio n putovanju trebalo mi je više od sat vremena da napravim check-in preko mobitela, prije mi je trebalo cca 2 minute. Srušilo se sve jedno 100 puta a aplikacija koju imam više ne radi. Ma jebo ih redizajn, što diraju gdje ne treba.

  • Ivan Tajm napisao:

   zadnji put kad sam gledao je bio stari. odem sad na fare finder lose totalno. loadirao par min i onda sam oduastao i zatvorio tab

  • Tripologia napisao:

   Ma nudili su neko vrijeme da prijeđeš na beta verziju, bile su obje verzije paraleno, ja sam odugovlačio koliko se moglo, mislim da sada više nema stare verzije samo ovo novo što ne radi.

  • Ivan Tajm napisao:

   ocito su slabo beta testirali 😀

  • Tripologia napisao:

   Ma amateri. X-( Ako ti ne radi fare finder idi kroz booking, on kako-tako radi, ne vidiš cijeli mjesec već tjedan ali opet pomaže.

 2. JOHN DWAYNE napisao:

  Ajd, sada mi molim kažite, kako možete nonstop kupovati na stranicama Rumbo jer vam lijepo piše da je moguće samo jednom u 3 mjeseca!!??

  Ja ne mogu, pa sam probao sa više IP-ja i slićno…

  • Tripolog napisao:

   Piše da je moguća jedna kupovina u 3 mjeseca no to nije tako. Ja sam kupovao puuuno više od jedne kupovine u 3 mjeseca kao i mnogi drugi ljudi. U biti samo rijetkima se do sada dogodilo da im blokiraju kartice, obično samo onima koji su kupili već na desetine karata u kratkom roku.

   Koji Rumbo koristiš .pt ili .es? Jel to Diners ili Maestro kartica? Ako je Maestro od koje banke je?

   Ne znam zašto ne možeš, moguće je više razloga, najčešće brisanje cookie-a, private browsing ili promjena browsera riješi problem. Probaj nešto od ovoga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *