Australija ili Novi Zeland, povratno iz Štokholma u Sydney 432€, Melbourne 444€, Brisbane 454€, Auckland 543€

British Airways trenutno nudi vrlo primamljive cijene za svoje letove iz Štokholma u Australiju ili Novi Zeland, to je dobra vijest. Loša vijest je da treba prilično dobro planirati svoje putovanje jer su letovi po ovim cijenama mogući tek u 4. i 5. mjesecu 2017. no ako ste dobro isplanirani ovo je odlična prilika.

Povratne karte iz Štokholma u Sydney dostupne su za samo 432€, u Melbourne za 444€, u Brisbane za 454€, u Auckland za 543€… Do Štokholma možete jeftino stići letovima Ryanaira iz Rijeka ili Zadra, do Goteborga iz Zadra. Također i letovima Ryanaira iz Milana u Štokholm ili Goteborg te s Norwegianom iz Venecije u Štokholm.

Prijevoznik je British Airways i Cathay Pacific Airways.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 4. i 5.. mjeseca 2017.

Karte možete pronaći na www.momondo.de stranicama.

Štokholm >> Sydney >> Štokholm

Štokholm >> Sydney >> Štokholm

Štokholm >> Melbourne >> Štokholm

Štokholm >> Melbourne >> Štokholm

Štokholm >> Brisbane >> Štokholm

Štokholm >> Brisbane >> Štokholm

Štokholm >> Auckland >> Štokholm

Štokholm >> Auckland >> Štokholm

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

3 komentara

  1. Mileva Milat ajde dolazi ovamo pa cemo skupa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *