Veliko kružno putovanje u SAD i Južnoafričku Republiku, Namibiju, Bocvanu…s povratkom u Zagreb već od 566€

Nakon lude ponude za kružno putovanje u Južnoafričku Republiku i jugoistočnu Aziju (još uvijek je aktivna BTW) sada je stigao i odgovor Qatar Airwaysa. Njihova ponuda nas vodi iz SAD-a također u Južnoafričku Republiku i vraća nas natrag u Zagreb za samo 372€. Dodamo li na to put do Sjedinjenih Američkih Država, na primjer do New Yorka iz Budimpešte možemo za 194€, ukupna cijena ovako dalekog kružnog putovanja iznosi odličnih 566€ i to s povratkom u Zagreb!

Ključni dio našeg putovanja je let Qatar Airways-a iz dva dijela. Prvi dio čini let iz Sjedinjenih Američkih Država (npr. Bostona, New Yorka, Chicaga, Los Angelesa…) u Johannesburg, drugi dio čini let također iz Johannesburga ili iz npr. Cape Town-a, Windhoeka (Namibija), Gaboronea (Bocvana)…ili nekog drugog grada južne Afrike u Zagreb. Cijene kreću već od 372€ što je više nego odlična cijena za ponuđene destinacije, prije svega za Namibiju ili Bocvanu za koje redovni letovi koštaju pravo malo bogatstvo. Predlažemo overland putovanje kroz Afriku, iz Južnoafričke Republike u Namibiju ili Bocvanu odakle bi bio povratak za Zagreb.

Dio koji nedostaje popunit će nam Norwegian letom u New York s polaskom iz Budimpešte za 194€ ili iz Minhena za 199€. New York i Boston možemo lako povezati Megabusom po cijeni već od 5$.

Bio u pitanju error fare ili samo mega popust ovo je ponuda vrijedna pažnje svakog putnika željnog dalekih putovanja. Ponuda koja vam nudi da obiđete dio SAD-a i južne Afrike u jedinstvenom putovanju po cijeni već od 566€ i to s povratkom u Zagreb mora vam izmamiti osmjeh na lice. 🙂

Dostupnih datuma ima puno, periode i trajanje putovanja lako možete prilagoditi. Najniže cijene mogu se pronaći za letove tijekom 11. i 12. mjeseca mada i u ostatku godine nisu puno više. Svi letovi Qatar Airways-a imaju po jedno presjedanje u Dohi.

Letovi Norwegiana:

Letovi Qatar Airways-a:

Prijevoznici su Norwegian i Qatar Airways.

Ponuda je dostupna za brojne letove tijekom 11. i 12. mjeseca 2016. Nešto više cijene su u ostatku godine.

U cijenu Norwegiana su uključene sve takse i ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 23 cm i težine do 10 kg. U cijenu Qatar Airways-a su uključena 2 komada check-in prtljage i, naravno, sve takse.

Karte možete kupiti direktno na Norwegian stranicama za njihovu dionicu a na www.kayak.it stranicama za Qatar Airways dio.

 

Letovi Norwegiana:

Budimpešta >> New York

Budimpešta >> New York

Minhen >> New York

Minhen >> New York

 

Letovi Qatar Airways-a:

Boston >> Johannesburg >> Zagreb

Boston >> Johannesburg >> Zagreb

Boston >> Johannesburg -- Cape Town >> Zagreb

Boston >> Johannesburg — Cape Town >> Zagreb

Boston >> Johannesburg -- Windhoek (Namibija) >> Zagreb

Boston >> Johannesburg — Windhoek (Namibija) >> Zagreb

Boston >> Johannesburg -- Gaborone (Bocvana) >> Zagreb

Boston >> Johannesburg — Gaborone (Bocvana) >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

1 Response

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *