Kanarski otoci s polaskom iz Hrvatske! Kombinacija iz Dubrovnika za samo 91€, iz Pule 119€, iz Splita 120€, iz Zadra 121€

Kažu da letovi na Kanarske otoke moraju biti skupi jer je to daleko a destinacija poželjna. Još kažu i da su polasci iz Hrvatske nemogući ili da bi koštali pravo malo bogatstvo. Pomalo smo bili izazvani i nismo odolili potvrditi suprotno.

Dakle uvjeti su sljedeći, polazak mora biti iz Hrvatske, cilj mora biti na nekom od Kanarskih otoka, najviše je dozvoljeno jedno presjedanje a layover ne smije biti duži od 24 sata. Sve ovo mora biti dostupno do 125€ ukupno. Da li je moguće?!

Moguće je i više od toga. kombinacija iz Dubrovnika je sa takoreći idealnim layoverom (čekanje na presjedanju) u Barceloni je malo više od 4 sata u odlasku i 6 sati u povratku. Ukupna cijena je daleko ispod dozvoljenog, samo 91€ ukupno. Kombinacija iz Pule vodi nas preko Londona, cijena je 119€ ukupno. Iz Splita također idemo preko Barcelone za 120€ i iz Zadra preko Brisela za 121€ ukupno. Layoveri u slučaju Pule, Splita ili Zadra su nešto nepovoljnoji od onih dubrovačkih no i dalje podnošljivi.

Pitanje je sada samo želi li netko iz naših primorskih gradovi otići malo na odmor prije sezone i usput vidjeti kako se radi turizam na Kanarskim otocima?

Napominjemo da cijene mogu biti još niže ukoliko ste spremni provesti koji dan u gradovima presjedanja. Moguće je složiti i lijepa kružna putovanja s, na primjer, zadržavanjem koji dan u Barceloni prije odlaska na Kanarske otoke i još koji dan pri povratku u na primjer Madridu. No o tome ćemo možda nekom drugom prilikom, ukoliko vam treba inspiracija za ovakve kombinacije možete pogledati jedan takav naš stari paket ovdje.

Dakle da vidimo što kaže kalkulator.

 

Iz Dubrovnika

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Ukupno: 59€ + 32€ = 91€

Kombinacija iz Dubrovnika trenutno nudi najniže cijene i to uz najkraći layover. Prijevoznici su Norwegian i Ryanair. Presjedanje u Barceloni u odlasku iznosi idealnih 4:10 H, u povratku 6:05 h. Ukupna cijena je samo 91€, kupovina je na rumbo.es stranicama s Maestro karticom. Jedino u ovom slučaju neće vam biti potrebno niti jedno noćenje pri presjedanju, u povratku s Gran Canarie ćete se morati snaći i prespavati na aerodromu 6 sati do ranojutarnjeg polaska natrag u Dubrovnik. Vjerujem da ovo neće biti problem mlađim ljudima, naravno ukoliko putujete s djecom ovo ipak ne preporučujemo.

Dubrovnik >> Barcelona >> Dubrovnik

Dubrovnik >> Barcelona >> Dubrovnik

Barcelona >> Gran Canaria >> Barcelona

Barcelona >> Gran Canaria >> Barcelona

 

Za polaske iz ostalih gradova trebat će vam ponegdje noćenje.

 

Iz Pule

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 17€ + 102€ = 119€

Iz Pule je nešto drugačija kombinacija, idemo preko Londona na Fuerteventuru. Layover u Londonu je u odlasku 8:15 h, u povratku 15:20 h. Ukupna cijena je 119€ za kupovinu na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Prijevoznik je Ryanair.

Pula >> London >> Pula

Pula >> London >> Pula

London >> Fuerteventura >> London

London >> Fuerteventura >> London

 

Iz Splita

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Ukupno: 88€ + 32€ = 120€

U slučaju polaska iz Splita poveznice su nešto lošije, u odlasku imat ćete layover u trajanju 24:20 h, u povratku 13 h. Efektivno to znači 2 noćenje u Barceloni. Ukupna cijena je 120€, kupovina na rumbo.es stranicama s Maestro karticom. Prijevoznici su Vueling, Norwegian i Ryanair.

Split >> Barcelona >> Split

Split >> Barcelona >> Split

Barcelona >> Gran Canaria >> Barcelona

Barcelona >> Gran Canaria >> Barcelona

 

Iz Zadra

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 41€ + 80€ = 121€

Kombinacija iz Zadra nas vodi preko Brisela. Layover u odlasku je 23:20 h, u povratku 15:20 h. Ukupna cijena je 121€ za kupovinu na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Prijevoznik je Ryanair.

Zadar >> Brisel >> Zadar

Zadar >> Brisel >> Zadar

Brisel >> Gran Canaria >> Brisel

Brisel >> Gran Canaria >> Brisel

 

Napominjemo da cijene svih prijevoznika uključuju jedan komad ručne prtljage.

Avio karte kupujete na rumbo.es stranicama s Maestro karticom ili na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Ukoliko karte kupujete direktno kod prijevoznika računajte na nešto više cijene.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

 1. Johnny napisao:

  Okay I got it Rumbo, but can you still use your Diners and Maestro cards on those sites???

  I just can’t and I don’t know why….?

  • Tripolog napisao:

   Hello Johnny,

   if you have already book some tickets on Rumbo with your Diners or Maestro card and now you can’t do it anymore than you probably get on their black list. As you can see on their web pages you are allowed to book this promo price tickets just once in 3 months period. The truth is that you can actually book more than that (I have book much more than that) but when the moment of card blocking will occur isn’t clear to me yet.

   If you haven’t book any ticket on Rumbo with your Diners or Maestro card then there is probably problem with your bank security things. There are some banks that just won’t work with Rumbo.

   The solution will be, in both cases, to try to book tickets with someone else card. If you have anyone that will borrow card to you then try this, you will know after that where is the problem.

   I hope this will help you.

   Good luck! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *